IRC-kursus/cvn-wp-da: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Sarrus (diskussion | bidrag)
→‎Sådan får man voiceflag: Asger kan tildele vocie nu
Lidt om anmodning om voice
Linje 4:
 
== Sådan får man voiceflag ==
Hvis man kun vil overvåge redigeringer, er voiceflag ikke nødvendigt, men hvis man vil kunne sort- og hvidliste brugere eller tilføje/fjerne sider på bottens overvågningsliste, kræves et voiceflag. Dette kan opnås ved at kontakte Asger på [[w:da:Brugerdiskussion:Asger|hans brugerdiskussionsside]] eller irc. Enten på #cvn-wp-da eller på #wikipedia-da.
 
Hvis Asger ikke svarer, kan du gøre følgende. Det kan også læses på engelsk på [[:m:Countervandalism Network/Verification|Countervandalism Network/Verification]]:
Linje 11:
# Skrive sig på køen som anvist på [[:m:Countervandalism Network/Verification#Request Queue]]
# Gå til kanalen #countervandalism på Freenode og skriv <code><nowiki>!staff I am wiki [[User:YOURUSERNAME]], and I'd like to request voice for #cvn-wp-da</nowiki></code> (evt. formuleret efter eget ønske)
 
Det er et krav, at man kan dokumentere, at ens nick på IRC også tilhører en bruger på Wikipedia. Er man cloaked på IRC med Wikimedia- eller Wikipedia-cloak er dette tilstrækkelig dokumentation. Hvis ikke man har sådan et cloak, skal man i anmodningen om voice linke til en redigering på Wiki, hvor man bekræfter, at man er samme person som på IRC.
 
== Botkommandoer ==